Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Venneforeningen

Hvorfor er der brug for Venneforeningen?

Når vi bliver ældre, svage eller syge, har vi ikke så mange kræfter og overskud til selv at tage initiativ til samvær og aktiviteter.

Derfor kan der være brug for hjælp til at blive inspireret og motiveret til at få flere oplevelser i hverdagen og måske danne nye venskaber/naboskaber. Derfor er der brug for os.

Kom og vær med!

Vi vil gerne være endnu flere i Venneforeningen, det gælder både mænd og kvinder.

Digterparkens beboere efterspørger mere maskuline aktivitetstilbud, som værksted, øl klub, dartspil eller bare en mandeklub.

Hvis dette har skabt din interesse, er du velkommen til at deltage.

Har du tid, lyst eller idéer til andre aktiviteter end de nuværende, eller vil du bare gerne vide noget mere, så er du velkommen til at kontakte én af os i bestyrelsen eller én af de andre frivillige, som du måske kender i forvejen.

Vi forventer, at du er en ærlig og reel person, som har lyst til at være sammen med beboerne i Digterparken og være med til at give dem mere adspredelse i hverdagen.

Du er meget velkommen til at ringe til formand Henning Jensen på tlf. nr. 23 21 65 27, hvis du ønsker at være en del af venneforeningen i Digterparken

Vedtægter

Du finder venneforeningens vedtægter her

 

Find vej: